Koken en Kookles

Onze koks zijn ervaren in het geven van kookles aan kinderen en volwassenen in groepsverband.

Het is altijd leuk om kinderen enthousiast te maken met het koken en het uit proberen van nieuwe smaken. Voor volwassenen is het vaak een probleem om voor meerdere mensen te koken en X-Food and advice kan u hierin wegwijs maken met interessante kooktips.

Maar is het niet leuker om dat zelf te verzinnen? Hoe leuk kan het zijn, om na onze diverse kooktips, zelf te gaan experimenteren in uw eigen keuken?

Kooklessen

Verrijk uw leven.

Wilt u écht beter leren koken? Wilt u de basisvaardigheden óf meer kunsten in de keuken onder de knie krijgen? Vraag naar de mogelijkheden via de contactpagina.

Contact

Kooklessen

Voor de klas koken.

Volop proeven en koken met een echte kok in de klas!

Onze koks maken kinderen razend enthousiast voor eten en alles daaromheen. Koks wekken vertrouwen bij kinderen als het om lekker eten gaat. Nodig een kok uit in de klas. Samen leren koken met een kok van X-Food and Advice, verantwoordelijk zijn voor het maken ervan en alles wat erbij hoort. Het opruimen en schoonmaken valt bijvoorbeeld onder een stukje verantwoording afleggen. Zo ziet u maar, het koken is niet alleen maar het volgen van een recept.

Tolkien

Fantasie is een mensenrecht. Ook in de keuken!

Jamie Oliver

Ik kon op jonge leeftijd al goed koken – simpelweg omdat ik het leuk vond om te doen.