Advies voor de Horeca
Met ervaring in binnen- en buitenland
Graag geeft X-Food and Advice u advies over de praktische zaken binnen uw horecagelegenheid. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld personeel, routing of de inkooptechnieken en verwerking daarvan.
Ondernemen is veel tijd en effort in uw horecagelegenheid steken; dat is een hele opgave! Uiteraard is dit voor u een uitdaging, waarbij X-Food and Advice u graag wil ondersteunen, waardoor u progressie boekt. Advies in alle soorten en maten:
- Begeleiding horeca-starters
- Up-to-date blijven
- Luisteren naar de mening van uw gasten
- Wet- en regelgeving
- Toenemende concurrentie
- Diverse gastvrijheidsformules
- Bedrijfsblindheid
X-Food & Advice
Ervaring en Advies
Het spreekwoord luidt: “Door schade en schande wordt men wijs”. Zo lopen de betrokken mensen bij X-Food and Advice vele jaren mee. Hun passie voor het horecavak resulteert continu in een doeltreffend en haalbaar resultaat.
X-Food and Advice is ervan overtuigd dat het rendement en de kwaliteit van de dienstverlening bij veel horecagelegenheden relatief eenvoudig geoptimaliseerd kunnen worden.
Onderstaand ziet u een aantal voorbeelden, waarin X-Food and Advice u kan adviseren:
- Horeca scan (uw bedrijf volledig doorlichten)
- Inkoop- en verkoopoptimalisatie
- Menu-engineering
- Strategie bepaling