Menu voor 20 personen

Courgette soep:
Courgette 6x
Ui 1x grote
Knoflook 4x teentje
Bouillon 2liter
Melk 1 liter
Water 1 liter

Ui en knoflook snijden En aanfruiten
Courgette in plakken snijden en toevoegen.
Bouillon erbij.
Koken en dan pureren (staafmixer)
Melk en water erbij.
Even doorkoken en proeven.

Lasagne:
Lasagne vellen 2x per persoon
Kant en klare tomatensaus
Diverse groenten (wat je lekker vindt)
Gehakt 1 kg.

Bechamelsaus:
Bloem. 200 gram
Boter. 100 gram
Melk. Ongeveer 1 liter

Groenten aanstoven
Laagjes bouwen met de lasagne vellen.
Bechamelsaus er tussen en boven op.
Kaas er op.

Bechamelsaus:
Boter smelten
Bloem toevoegen en garen
Melk in delen toevoegen tot een dikke saus.